Over ons

Hendriksen bouwservice is een jong en middelgroot bouwbedrijf, gevestigd in Vroomshoop. De kracht van het bedrijf ligt in een totaalconcept dienstverlening voor een ieder met bouw- en/of verbouwplannen. Samen ontwerpen, visualiseren en bouwen wij woondromen. Tot in de puntjes geregeld, Hendriksen bouwservice.

Onze kijk op.....

Wonen, werken en leven. Door onze krachten te bundelen denken wij graag met u mee voor de oplossing. Niet alleen voor nu, maar ook gericht op de toekomst. U maakt hierin het verschil. Door goed te luisteren naar u en onze kijk op uw wens te bespreken, komen we tot een uniek concept om uw droom waar te maken.

Ons team

Onze medewerkers zijn allen vakbekwaam en gedreven mensen. Samenwerken is echt waar wij voor staan. Door teamwork, wilskracht, vertrouwen en verantwoordelijkheid streven wij naar de oplossingen voor al uw vraagstukken.

Zekerheid en garantie

Hendriksen bouwservice is een gecertificeerd en erkend bouwbedrijf. Wij geven het vak en de kennis door aan jong talent. Ook voldoen wij aan alle eisen welke binnen de brancheverenigingen gesteld worden. Dit geeft u als opdrachtgever alle zekerheid en garantie.

Plannen voor het
bouwen of verbouwen
van uw huidige woning?

Vraag onze digitale brochure aan!

Brochure aanvragen