Over ons

Hendriksen bouwservice b.v. is opgericht in 2012 door Martin Hendriksen. Martin heeft door de loop der jaren ruime ervaring opgedaan door de grote diversiteit en realisatie van tientallen bouwprojecten. Hendriksen bouwservice b.v. is zowel actief op het gebied van burgerlijke- als utiliteitsbouw, dus voor particulieren en bedrijven.

Hendriksen bouwservice b.v. is gevestigd aan de Wilgenhoek 29 te Vroomshoop. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Leerbedrijf

Wij zijn een een erkend leerbedrijf. In samenwerking met SBB leiden we nieuwe vakmensen op. SBB is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. SBB vormt daardoor de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Door leerlingen en stagiairs een plaats te bieden binnen ons bedrijf, kunnen zij bij ons de praktijk leren.

Plannen voor het bouwen of verbouwen van een huis?

Profiteer van de ideeën, kennis en adviezen die Hendriksen Bouwservice B.V. u kan bieden. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt.

Bel 06 – 51 77 56 07 of stuur een mail naar info@hendriksenbouwservice.nl