Wonen

Om te realiseren waar u van droomt heeft u een betrouwbare partner nodig. Wij bieden de mogelijkheid om traditioneel te bouwen of projectmatig, waarbij u 'de opdrachtgever' centraal staat. Alle wensen voegen wij samen in een 3D visualisatie en nemen u mee naar uw woondroom.

Stap 1

Graag maken wij kennis met u. Hierbij nodigen wij u graag uit op kantoor onder het genot van een kop koffie en/of thee. Na het bespreken van de wensen, dromen, ideeën en alles wat voor u belangrijk is gaan wij aan de slag. Hieruit komt uw woning in de vorm van een schets tot leven.

Stap 2

Wij bieden u de mogelijkheid om de schetsen om te zetten in een 3D presentatie welke gerealiseerd worden door ons eigen ontwerpbureau de Staat van Wonen, om u zo een goed beeld te geven van de woning. Al uw vragen proberen wij te beantwoorden en nemen we mee om zo de woning op maat te maken en geheel naar wens.

Stap 3

Het echte werk gaat beginnen. Nadat de schetsen omgezet zijn in bouwkundige tekeningen gaan onze vakmensen van start. Wij verzorgen het complete plaatje van bouwvergunning tot oplevering 'het gehele project'.

Stap 4

Wanneer het einde van de bouw in zicht komt nodigen wij u graag uit voor de oplevering.

Stap 5

Uw nieuwe woning. Na al het schilderen, opruimen en verhuizen komen wij graag bij u voor een kop koffie en/of thee om te kijken hoe het met u gaat.

Plannen voor het
bouwen of verbouwen
van uw huidige woning?

Vraag onze digitale brochure aan!

Brochure aanvragen