Utiliteitsbouw

Hendriksen Bouwservice B.V. is een betrouwbare partner voor het realiseren van uw bedrijfspand. Door onze ervaring op het gebied van utiliteitsbouw kunnen we u een goede basis bieden voor het uitwerken van uw ideeën en het meedenken over mogelijke alternatieven. Onze kennis betreft daarbij niet alleen het bouwen, maar ook de bijkomende zaken met betrekking tot regelgeving als bijvoorbeeld brandveiligheidsnormen. We kunnen u veel werk uit handen nemen, bijvoorbeeld als het gaat om aanvragen van benodigde vergunningen.

Planning en control

Samen met u werken we uw ruwe ideeën uit naar een gedetailleerd, open en transparant bouwplan. Daardoor krijgt u een volledig inzicht in de totstandkoming van kwaliteit en prijsstelling van uw project. Over de uitvoering van het bouwproject maken we met u een strikte planning. We stemmen het werk van leveranciers en onderaannemers hier nauwgezet op af en houden daarbij altijd rekening met uw wensen. Zo nemen we u een hoop zorgen en regelwerk uit handen, en zo verloopt het bouwproject voor u zo gemakkelijk mogelijk.

Materialen

Duurzaam bouwen heeft grote voordelen, daarom vinden we het belangrijk om juist veel tijd te steken in de ontwerpfase. De keuze van materialen kan een grote rol spelen ten aanzien van gezonde en veilige werkomstandigheden en het energieverbruik, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Cellenbeton
  • Gewapend beton
  • Staalconstructie
  • Staal-Beton combinatie
  • Prefab

Wij zoeken samen met u naar een oplossing zodat de bedrijfsvoering van de onderneming zo optimaal mogelijk kan gebeuren. We hebben een ruime ervaring met het bouwen van scholen en agrarische en industriële bedrijfspanden.