Nieuwbouw

Hendriksen Bouwservice B.V. heeft reeds diverse bouwprojecten gerealiseerd. Woningen die voldoen aan de eisen zoals die tegenwoordig gesteld worden ten aanzien van duurzaamheid, energiezuinigheid en lage onderhoudskosten. De woningen lopen uiteen van klassieke of eenvoudige stijlen tot woningen waarbij de opdrachtgever een ontwerp op maat heeft gekozen.

Vanuit uw ideeën gaan we aan de slag om samen met u een plan neer te leggen, dat zowel in technische als financiële zin haalbaar is. Profiteer van de ideeën, kennis en adviezen die Hendriksen Bouwservice B.V. u kan bieden. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt.

Niet alleen voor de bouw, maar ook tijdens het bouwtraject kunt u rekenen op intensieve begeleiding. Frequent overleg met u en de architect is hiervan een vast bestanddeel. Het spreekt voor zich dat kwaliteit bij ons voorop staat, zodat u een woning krijgt waarop u trots kunt zijn.

Heeft u concrete bouwplannen dan kunt u ook eerst eens kijken naar onze reeds eerder uitgevoerde projecten.

Plannen voor het bouwen of verbouwen van een huis?

Profiteer van de ideeën, kennis en adviezen die Hendriksen Bouwservice B.V. u kan bieden. U zult merken dat er zowel in de ontwikkeling als in de realisatie meer mogelijk is dan u denkt.

Bel 06 – 51 77 56 07 of stuur een mail naar info@hendriksenbouwservice.nl